Teams trainen met paarden

Een intensieve tweedaagse verdieping voor paardencoaches die meer willen weten over het werken met teams en paarden. Alles komt aan bod vanaf het moment dat je bij je opdrachtgever aan tafel zit tot aan het geven en afronden van de daadwerkelijke training.

Welke onderwerpen worden behandeld
Het maken van een manual, het ontwikkelen en vormgeven van een trainingsdag, het intakegesprek, de offerte, tarieven, veiligheid creëren in teams, je eigen rol als trainer, omgaan met weerstand in een team, omgaan met informeel leiderschap, het doen van interventies in een team, hoe reageren paarden in een team; oefeningen voor teams en valkuilen en uitdagingen van het team. Je krijgt verschillende oefeningen mee, voorbeelden van manuals, maar vooral weet je hoe je zelf een teamdag kunt samenstellen.

Voorwaarde voor deelname
Voor deze training is het een vereiste dat je een opleiding tot paardencoach hebt gedaan en of werkzaam bent als coach met behulp van paarden. In deze training ligt de nadruk op het gehele proces rondom teamtrainingen geven en niet op het trainen met paarden als losstaand gegeven.

Opbouw trainingsdagen

De training is zo opgebouwd dat we alles wat nodig is voor het managen van een goede teamtraining tot de afronding voor een eventueel vervolg, wordt behandeld. Dit gebeurd in chronologische volgorde. Omdat de nadruk op het gehele proces ligt en niet op enkel de oefeningen die met paarden worden gedaan, werk je in de namiddag met de paarden en de overige dagdelen zonder paarden.

Voor de data en locatie van de training zie de agenda. Beide dagen duren van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Kosten voor twee dagen inclusief reader 355 euro exclusief BTW.

Wat Madelon Huisman zei over deze trainingsdag: Ik vond het een hele leerzame en inspirerende training. De theorie was heel compleet en ook te koppelen aan de praktijk. Daarnaast heb je ervoor gezorgd dat wij onszelf als teamtrainer kunnen onderscheiden, omdat jij ons geleerd heb om zelf oefeningen te bedenken passend bij het doel van het team.


INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING

Menu