Psychometrie in het coachen

Voelen wat jouw coachee voelt of voelen wat jouw paard voelt?

Psychometrie in het coachen met paarden

Als paardencoach ben je nauw betrokken bij de vraag van een coachee. Vaak ben je binnen een sessie zo verbonden met je klant dat niet alleen het paard maar ook jij onbewust signalen opvangt. Hiermee kun je onderliggende emoties makkelijk opsporen en dingen aanraken die wellicht niet snel worden uitgesproken. Dat invoelend vermogen is van onschatbare waarde binnen een sessie en noemen we psychometrie. Maar hoe gebruik je dat invoelend vermogen op een effectieve manier in het coachen? Dit kun je horen, zien en ervaren op 5 november tijdens de training psychometrie in het coachen met paarden.

Wat ga je leren in deze training?
Tijdens deze dag zul je leren om bewust je invoelend vermogen in te schakelen binnen je coaching. Ook zul je leren het onderscheid te maken tussen welke emoties van jezelf zijn en welke van je klant. Je leert hoe je deze informatie van de klant op een respectvolle,waardevrije manier kunt gebruiken in het coachen. En natuurlijk leer je ook, om op momenten dat je dat niet wenst, jezelf af te sluiten voor de emoties van anderen.

Hoe ziet de opbouw van de training er uit
In de ochtend zullen we door  middel van oefeningen ervaren hoe psychometrie werkt en hoe je je invoelend vermogen bewust aan of uit kunt zetten. In de middag gaan we met een casus de bak in om samen met een paard toe te passen en te ervaren wat we ‘s morgens hebben geleerd.

Voor wie is deze training
Deze dag is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn als paardencoach.

De trainers
De training wordt gegeven door Myrthe Bruinzeel in samenwerking met Deborah Smulders. Myrthe Bruinzeel is mede-eigenaar van Spirit en Soul. Ze geeft regelmatig workshops psychometrie in is hier zelf dagelijks mee bezig in haar werk als medium. Kenmerkend voor Myrthe is de verbinding van ziel tot ziel evenals haar nuchterheid. Als trainer& coach met behulp van paarden en als eigenaar van het EOCP, ziet Deborah regelmatig hoe (de meer gevoelige) mensen worstelen met de emoties en gevoelens van henzelf en hun coachees. Vanuit haar eigen ervaring weet Deborah dat het best lastig kan zijn om onderscheid te maken tussen wat van jezelf is en van die ander.

Certificering
Na de training ontvang je een certificaat van deelname van het EOCP

Wanneer wordt de training gegeven en waar?
Voor data van deze training zie agenda. De dag duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur in Bruchterveld.

Wat zijn de kosten?
De training kost € 195,00 per persoon excl. BTW. Dit is inclusief lunch, koffie thee en trainingsmaterialen.
De training gaat door bij 6 deelnemers.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze training, meld je dan aan door het inschrijfformulier in te vullen.
Ga naar inschrijfformulier

Menu