Ondernemen als paardencoach

Wat is het
Tijdens deze praktische eendaagse training leer je te kijken naar jezelf als ondernemer. Je leert hoe jij jezelf onderscheidend kunt positioneren tov andere paardencoaches, je leert bepalen wat je nichemarkt is, wat jou onderscheidend maakt en welke marketingcommunicatiestrategieën je kunt toepassen om jouw diensten succesvol te verkopen. Ook is er aandacht voor het voeren van een correct intakegesprek, het achterhalen van de behoefte van de klant en het maken van een passend voorstel. Alles is er op gericht om van jouniet alleen succesvol coach te maken, maar ook een succesvol ondernemer, zodat je ook daadwerkelijk kunt gaan coachen voor geld.Doel
Creëren van de noodzakelijke basis als ondernemer om jouw eigen onderneming direct te kunnen starten of een flinke omzetboost te geven.

Duur
De dagen zijn van 9.30 tot 20.00 uur
Voor de data zie de agenda

Competenties
Tijdens deze training wordt er gewerkt aan de volgende competenties:

Ondernemerschap – Signaleren van kansen in de markt, zowel voor bestaande als nieuwe producten of diensten. Daar naar handelen en daarbij risico’s durven nemen met het oog op uiteindelijk voordeel voor een goed lopende coachpraktijk met paarden.
Creativiteit – Nieuwe werkwijzen bedenken ter vervanging van oude om als ondernemer proactief in te spelen op de behoeften van de markt.
Commercieel inzicht – Voortdurend evalueren en inspelen op marktveranderingen, wensen en behoeften van klanten en positie van concurrenten. Vervolgens deze inzichten gebruiken om de omzet van de organisatie te verhogen.
Analyseren behoeften en doelen stellen – Door middel van een intakegesprek achterhalen van de behoefte van de klant en dit kunnen formuleren naar een doel. Concreet en meetbaar aangeven wat het te bereiken doel is per individueel traject of groepstraining, in welke termijn dit bereikt moet worden en op welke wijze.
Kwaliteitsgericht. Hoge eisen stellen aan kwaliteit en streven naar verbetering van diensten of prestaties.
Mondelinge presentatie – Ideeën en feiten op heldere wijze presenteren, gebruikmakend van juiste middelen.

Opzet van deze training
Tijdens deze dag is de theorie minimaal en ga je vooral aan de slag met de ontwikkeling van jouw onderneming. Na deze training heb je een stevige basis waarmee je direct aan de slag kunt.

Kosten
195 euro excl. BTW
Inclusief drinken en versnapering

Groepsgrootte
Minimaal 6 deelnemers, max 15

Trainer
Deborah Smulders
Geboren in een ondernemersgezin is Deborah heeft zij het ondernemen met de paplepel in gegoten gekregen. Sinds haar 24e is zij zelf succesvol ondernemer en heeft zij diverse andere ondernemers in het zadel geholpen.

Laura Reichgelt
Geboren ondernemer, die uitblinkt in creativiteit en productontwikkeling. Al jaren heeft ze diverse succesvolle ondernemingen en draagt zij haar kennis en ervaring met plezier over.

Menu