studenten

Beste Student,

welkom in het inloggedeelte speciaal voor studenten. Hier kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Je kunt gebruik maken van het forum om ervaringen met andere studenten te delen, vragen te plaatsten en kennis te delen. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de trainers als je vragen hebt over de lesstof.Ook kun je hier de opdrachten en lesstof downloaden.

Aan de rechterkant vind je onder de balk studenten een aantal knoppen (informatie, trainers, forum etc). Deze pagina’s zijn alleen bereikbaar als je bent ingelogd. De informatie die je hier vindt, is dan ook alleen bestemd voor de studenten van het EOCP en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan je eigen ontwikkeling.

De webshop is op dit moment nog niet actief. Wanneer je hier op klikt wordt de naar de homepage van de pagina geleid. Je kunt dan weer op inloggen klikken om op de studentenpagina’s terecht te komen.

Mocht je nog informatie missen, mail dit dan naar opleiding@eocp.nl of plaats dit op het forum, dan gaan wij er mee aan de slag.

Menu