Intensieve weektraining

Speciaal voor mensen uit België, Duitsland, Engeland (en andere Europese landen) en voor mensen uit Nederland voor wie de afstand of tijd een probleem vormt, hebben wij de intensieve weektraining coachen met paarden.

 In deze week ga je vijf dagen lang heel intensief met een kleine groep van maximaal 6 mensen het vak als paardencoach leren. In deze week ligt veel nadruk op de coachtechnieken, het gedrag van paarden op de juiste wijze gebruiken en jouw persoonlijke ontwikkeling als coach.Door het werken in een kleine groep is er ruimte om vragen te beantwoorden of andere onderwerpen te bespreken die belangrijk zijn in de ontwikkeling als paardencoach.

De training biedt jou een stevige basis om als paardencoach aan het werk te gaan.

Locatie

De training wordt verzorgd in Bruchterveld (Overijssel).

Aantal deelnemers

Minimaal 4, maximaal 6. Kwaliteit gaat bij het EOCP boven alles. Door het werken in kleine groepjes is er volledig ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. De intensieve samenwerking in een kleine groep zorgt voor veel emotionele veiligheid en leidt tot een optimaal groepsproces.

Aantal dagen

Vijf dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur

Kosten

Kosten van deze intensieve weektraining zijn € 1295,00. Omdat de opleiding geregistreerd is als kort beroepsonderwijs, wordt er over dit bedrag geen BTW gerekend. Het opleidingsbedrag is inclusief lunch, drinken, versnapering en lesmap en certificaat van deelname.

Toelatingsvoorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan deze intensieve training is ervaring met met verschillende paarden een vereiste. De ervaring wordt getoetst tijdens het telefonisch intakegesprek dat na de aanmelding plaatsvindt. Tevens wordt er gekeken in het intakegesprek naar de motivatie voor het doen van deze training. Na het gesprek wordt aangegeven of de aanmelding door kan gaan.

Bij aanmelding ontvang je een overzicht van overnachtingsmogelijkheden en de literatuurlijst ter voorbereiding op deze week.

lesweken

2021: 4 t/m 8 oktober (nog twee plaatsten)
2021: 23 t/m 27 augustus (inschrijven niet meer mogelijk)
2021:  17 t/m 21 mei (vol)

Deborah,
Dank je dat je je expertise met ons hebt gedeeld. Wat een intense & leerrijke ervaring. Als ik er zelf niet bij was geweest, had ik niet gelooft hoe krachtig en fantastisch paarden-wezens eigenlijk wel zijn. Ik voel me vereerd om, beetje bij beetje, de paarden-mysteries verder te mogen ontdekken. Wanneer je verklap je ons nu eindelijk waar je de afstandsbediening verstopt hebt?

Met warme groeten,Brigitte Ghysels www.HorseForYourSoul.be

Menu