EOCP breidt uit onder nieuwe naam

EOCP breidt uit onder nieuwe naam

Er zijn twee dingen die altijd centraal staan bij het EOCP en dat zijn mensen helpen en kwaliteit leveren.

En juist op deze twee onderwerpen past het huidige EOCP niet meer. In de afgelopen 8 jaren hebben wij ruim 600 mensen mogen opleiden en begeleiden op hun weg als coach met behulp van paarden. Bij deze mensen zitten hele goede coaches die graag meer willen leren over het coachen en de meer therapeutische technieken. Als opleider kwamen we dan ook steeds meer in de knoop met wat we wilden overdragen en wat haalbaar was in tijd en wat was op te nemen door de student.

Kwaliteit behouden en toch uitbreiden
Om de kwaliteit te behouden en verder uit te bouwen, hebben we besloten daarom niet meer uitsluitend het coachen met behulp van paarden aan te bieden, maar een opleiding tot coach waar alle aspecten van het coachen in terugkomen. Het coachen op basis van kennis, ervaren, doorvoelen en spiritualiteit. En natuurlijk kun je nog steeds leren coachen met paarden, maar ook met honden, de natuur en energetisch. Ook specialiseren in doelgroepen zoals businesscoach, kindercoach of ouderencoach is één van de mogelijkheden net als je verder ontwikkelen tot therapeut. Alle opleidingsmogelijkheden tot coach en therapeut hebben we samengebracht onder Theway2Learn. www.theway2learn.nl

Praktisch
Voor alle trainingen en opleidingen van het EOCP verwijzen we je graag naar Theway2Learn. Je vindt daar dezelfde trainingen terug en meer…..Deze site blijft nog wel even online. je kunt dus rustig de artikelen in de weide lezen en daar jouw voordeel mee doen.

Iedereen heeft recht op persoonlijke ontwikkeling
Omdat – al zolang ik zelf als zelfstandig coach werkzaam ben (vanaf 2001) – mijn visie is dat iedereen het recht heeft op persoonlijke ontwikkeling zodat je het leven kunt leiden waar je gelukkig van wordt, is dit ook nu weer de basis. Samen met mijn businesspartner Laura Reichgelt, die deze visie met mij deelt, zetten we er ons voor in dat we dit op grotere schaal mogelijk maken.

Hoe?

  1. Door goede coaches op te leiden die net als wij vanuit hun passie mensen helpen hun levensgeluk te vinden.
  2. Door te werken met een stichting die mensen zonder de financiële middelen toch de mogelijkheid biedt tot persoonlijke ontwikkeling.
  3. Door samen met net zulke gedreven coaches als wij, mensen de mogelijkheid te bieden zich individueel of in een groep te ontwikkelen.
  4. Door ook in het bedrijfsleven medewerkers als mensen te zien en hun passie en kwaliteiten centraal te zetten in de bedrijfsvoering.

Door dit op deze vier vlakken tegelijk aan te bieden en te werken met zeer liefdevolle, gedreven mensen die hun eigen kwaliteiten in kunnen zetten, geloven wij dat we veel meer mensen kunnen helpen gelukkig worden dan alleen met het EOCP.

Bedankt voor het vertrouwen
Ik ben ontzettend dankbaar de kansen die uit het EOCP zijn voorgekomen en wat ik heb mogen leren, maar vooral voor het vertrouwen dat alle studenten de afgelopen jaren aan ons hebben geschonken. Ik zie er dan ook naar uit om iedereen weer met open armen te ontvangen bij Theway2learn.

Met een warme groet,
Deborah Smulders

Menu