Oefendagen

Oefendagen voor paardencoaches en paardencoaches in opleiding.

Wanneer je aan de slag gaat als paardencoach, kom je in de praktijk allerlei soorten mensen, uitdagingen en situaties tegen. Situaties die jij in jouw leeromgeving nog niet eerder bent tegen gekomen. Dit kan allerlei vragen oproepen. Ook kan het zijn dat je aan het coachen bent en niet meer zeker weet of je het nog op de juiste manier doet. Of je wilt simpelweg vlieguren maken om jouw rugzak te vullen met ervaring en zelfvertrouwen. Kortom er kunnen allerlei redenen zijn waarom je met andere paardencoaches onder begeleiding van de docenten zou willen oefenen. Het belangrijkste is misschien nog wel dat jij als coach kwaliteit wilt blijven leveren aan jouw klanten.

Daarom hebben we oefenochtenden. Je kunt dan coachen, ervaringen uitwisselen met mede paardencoaches, feed back krijgen op jouw coachen, vragen stellen, oefeningen met elkaar delen. Etc. Wil je meedoen? Geef je dan op door een mail te sturen naar opleiding@eocp en geef aan op welke dagen je aanwezig bent. Wij vragen een eigen bijdrage van 15 euro voor per ochtend. Deze kan contant afgerekend worden bij aankomst. Koffie en thee is onbeperkt beschikbaar.

De oefendagen zijn voor zowel de coaches die de opleiding als afgerond hebben als de studenten die nog bezig zijn met de opleiding.

De data en locaties van de oefendagen worden vermeld in de agenda.

Menu