Kennismaking opleiding coachen met paarden Raalte

Datum: 17/01/2020
Tijdstip: 13:00u - 16:00u

Voor meer informatie over de trainingen inhoudelijk kunt u kijken bij:
de opleiding tot paardencoach of bij trainingen en specialisaties. 

Kennismakingsmiddag
Opleiding tot Horse Experience Coach

– Wil jij met paarden én mensen werken?
– Op een gedegen en professionele manier?
– Met werk dat er echt toe doet én ook nog stimulerend is voor jouw persoonlijke groei?

Word COACH en leer werken met de hulp van PAARDEN met de allround opleiding van het EOCP en je kunt METEEN AAN DE SLAG als professional! Leer de verschillende vakgebieden die je als paardencoach moet beheersen van specialisten die hun sporen reeds lang hebben verdiend in hun vakgebied.

Bij het EOCP leer je coachen met paarden met behulp van de VIER ASSEN VAN VERANDERING voor zowel individuele coachsessies als voor groepstrainingen. Een gedegen methodiek uit de Neuro semantiek die leidt tot concrete veranderingen bij de coachees. Daarnaast leer je werken met emoties en lichaamsgericht werken samen met de paarden. Een oersterke combinatie waar alle aspecten om te komen tot bewustzijn en verandering bij je coachee aan bod komen.

Je bent welkom tijdens de kennismakingsworkshop om te zien, horen en beleven hoe de opleiding tot ondernemend paardencoach er uitziet. En natuurlijk is er de mogelijkheid om te zien hoe het coachen met paarden gaat of het zelf te ervaren als coachee.

Waar: Raalte
Wanneer: van 13.30 tot 16.00 uur.
Kosten: geen
Opgeven: stuur een mail naar opleiding@eocp.nl o.v.v. je naam, e-mail adres en telefoonnummer met vermelding van de datum waarop je de kennismaking wilt volgen.

 

Terug naar de agenda


Menu