Intensieve weektraining tot paardencoach

Datum: 23/08/2021 - 27/08/2021
Tijdstip: 09:30u - 16:30u

Voor meer informatie over de trainingen inhoudelijk kunt u kijken bij:
de opleiding tot paardencoach of bij trainingen en specialisaties. 

Intensieve weektraining 23 t/m 27 augustus (inschrijving geopend)

Speciaal voor mensen uit België, Duitsland en Engeland en voor mensen uit Nederland voor wie de afstand of tijd een probleem vormt, hebben wij de intensieve weektraining coachen met paarden. In deze week ga je vijf dagen lang heel intensief met een kleine groep van maximaal 6 mensen het vak als paardencoach leren. In deze week ligt veel nadruk op de coachtechnieken, het gedrag van paarden op de juiste wijze gebruiken en jouw persoonlijke ontwikkeling als coach.

De training biedt jou een stevige basis om als paardencoach aan het werk te gaan.

Locatie: De training wordt verzorgd in Bruchterveld (Overijssel).

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 6. Kwaliteit gaat bij het EOCP/THeway2learn boven alles. Door het werken in kleine groepjes is er volledig ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. De intensieve samenwerking in een kleine groep zorgt voor veel emotionele veiligheid en leidt tot een optimaal groepsproces.

Kosten: Kosten van deze intensieve weektraining zijn € 1295,00. Omdat de opleiding geregistreerd is als kort beroepsonderwijs, wordt er geen BTW gerekend op het opleidingsbedrag. Het lesgeld is inclusief lunch, drinken, versnapering en lesmap en certificaat van deelname.

Toelatingsvoorwaarden: Om deel te kunnen nemen aan deze intensieve training is ervaring met met verschillende paarden een vereiste. De ervaring wordt getoetst tijdens het telefonisch intakegesprek dat na de aanmelding plaatsvindt. Tevens wordt er gekeken in het intakegesprek naar de motivatie voor het doen van deze training. Na het gesprek wordt aangegeven of de aanmelding door kan gaan.

Bij aanmelding ontvang je een overzicht van overnachtingsmogelijkheden en de literatuurlijst ter voorbereiding op deze week.

 

Terug naar de agenda


Menu